De BVMZ heeft op 30 oktober 2014, tijdens de OR-live de verkiezing voor “OR-lid van het jaar” gehouden. Deze verkiezing werd 5 jaar geleden in het leven geroepen door Odyssee en met ingang van dit jaar is het een gezamenlijk initiatief van alle bij de BVMZ aangesloten opleiders.Er waren vijf OR-leden van verschillende organisaties door hun OR-collega’s genomineerd:

  • – Marina Francken van Zorgpartners Midden-Holland;
  • – Veronica Pachano-Kind van SBM Schiedam BV;
  • – Jos Swart van de gemeente Houten;
  • – Pien Rolff van Ordina NL; en
  • – Marcel de Wijk van de gemeente Rotterdam, cluster dienstverlening, afdeling Belastingen.
  • De jury bestond uit Sophia Geelkerken namens de Commissie Bevordering Medezeggenschap van de SER; Bas Rietdijk, oud-directeur van trainingsbureau GITP en voorzitter RMZO (register voor medezeggenschapsopleiders) en Marion Winnink, hoofdredacteur van het vaktijdschrift OR informatie.

Tijdens de bijeenkomst, begeleid door dagvoorzitter Niek Sibbel (trainer-adviseur bij Odyssee)  kregen hun collega’s de gelegenheid de nominatie kracht bij te zetten door een korte presentatie en werden er door de juryleden aanvullende vragen aan de genomineerden gesteld.  Na rijp beraad maakte de jury-voorzitter bekend dat uit ‘de vijf kanjers’ unaniem gekozen was voor Pien Rolff. De winnaar ontving uit handen van Jaap Jongejan, voorzitter van de BVMZ, een waardecheque als prijs.

Hieronder een link van Ordina voor de nominatie van Pien Rolff en om haar te bedanken voor haar bijdrage
http://youtu.be/i35sJNaeEFQ