Verkiezing OR-lid van het jaar 2017

Wij zijn op zoek naar dat eigenwijze OR lid met een eigen wijs.

OR lid van het jaar 2017 Eigenwijs, met een eigen wijs, een eigen wil, een tikje eigenzinnig, altijd bereid het eigen wijze standpunt toe te lichten. Herken jij dat OR lid in je eigen OR? Iemand die zich vol enthousiasme en energie in de medezeggenschap gooit, aanstekelijk is voor iedereen? Die door een eigen wijs er mede voor zorgt dat de besluitvorming beter wordt? Meld dit OR lid aan als kandidaat voor de OR lid verkiezing van het jaar! Doe dat voor 15 november a.s.

Ondernemingsraden nemen verantwoordelijkheid bij het zoeken naar oplossingen en antwoorden voor soms ingewikkelde vraagstukken. OR leden verdienen meer aandacht en respect voor al het werk dat ze verzetten.

Noteer alvast 14 december in je agenda. Dan vindt de verkiezing van het OR lid van het jaar 2017 plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Ook dit jaar organiseert de Branchevereniging voor de medezeggenschap deze verkiezingen om OR leden in het zonnetje te zetten en om het belang en plezier van medezeggenschap te benadrukken. Dit jaar is het thema EIGEN-WIJS.

Hierbij nodigen wij jullie uit een mede OR lid voor te dragen die de titel verdient!
Klik hier om het inschrijfformulier in te vullen

Hoe draag je een OR-lid voor?
Dat kan tot en met 15 november via het inschrijfformulier. Bij de inschrijving vragen we een korte motivatie: waarom verdient dit OR lid een prijs? De selectie commissie beoordeelt de voordrachten en selecteert er vijf (5). Voor de duidelijkheid: je mag niet jezelf voordragen. Op 22 november maken we de voordrachten bekend via www.bvmz.nl en sturen we de OR’en die een voordracht hebben gedaan een mail.

En dan?
De ondernemingsraden van de vijf genomineerde teams bereiden een korte presentatie voor, waarin ze hun voordracht toelichten. Om dit nog beter te kunnen presenteren krijgen drie collega’s van elk ‘genomineerd OR lid’ een workshop aangeboden (door Mind Work Productions). Deze workshop vindt plaats op 1 december in Amsterdam. Op 14 december presenteren de vijf teams de pitch. Een vakjury beslist dezelfde 14e december wie het OR lid van het jaar 2017 wordt. 

Wat levert het op?

  • Tijdens de verkiezingsbijeenkomst van 14 december zijn er workshops met het thema EIGEN-WIJS.
  • De vijf teams die zijn geselecteerd krijgen steun bij het voorbereiden van de presentatie met een leerzame workshop van Mind Work Productions.

En het OR-lid van het jaar krijgt een waardebon van € 2000, -. te besteden aan scholing bij een van de leden van de BVMZ voor de gehele OR.
Draag een OR-lid voor